Hout

Organische vorm

De organische vorm is het uitgangspunt voor objecten zoals lampen, sieraden, uilen en stamlichten . De vormen zijn puur, origineel en natuurlijk. Ik haal als het ware de natuur naar binnen.

Borrelplanken

De grote borrelplanken  zijn 20-70cm van acacia hout en afgewerkt met vilt aan de onderkant en voedselveiligheid lak over de tekening.

De prijs is  €47.50.

De blaadjes en tapasplankjes zijn €22.00 en hetzelfde afgewerkt.

Beschildering kan ook op aanvraag en is waar mogelijk 3 D. Bijvoorbeeld een net iets verdikte paddestoelhoed, cactuspotje of verenbuikje.

Lampen

Voor de lampen zoek, schil, schuur en bewerk ik takken. Voor 1 lamp bewerk ik een dubbele hoeveelheid takken zodat ik genoeg mogelijkheden heb om het natuurlijk in elkaar te laten schuiven. Hierdoor staan de takken sterk, natuurlijk en in hun kracht, zonder dat ik het hout manipuleer. Het zijn authentieke, landelijke sfeermakers. De ene wat robuust en stoer, de andere verlegen en romantisch.

Alles is handwerk, dus uniek. Het is hout met een ziel, passend bij nostalgisch en landelijk wonen. Klik op een foto voor meer informatie. (ververs de pagina als afbeeldingen ongelijk zijn.

Sieraden

De sieraden maakt ik van hout wat ik meeneem uit Italië. Ik werk o.a. met olijf, druif en cipres. Klik op een foto voor meer informatie.