Hout

Organische vorm

De organische vorm is het uitgangspunt voor objecten zoals lampen, sieraden, uilen en stamlichten . De vormen zijn puur, origineel en natuurlijk. Ik haal als het ware de natuur naar binnen.

Borrelplanken en blaadjes

Op tapasplankjes, blaadjes en borrelplanken schilder ik een 3D afbeelding. Dit kan een vogeltje, paddestoelen, cactus, muis met kaas, etc zijn.

De grote borrelplanken  zijn 20-70cm van acacia hout en afgewerkt met  voedselveilige lak over de tekening. De voorkant is serveerplank en de achterkant snijplank. De prijs is  €39.50.

De blaadjes en tapasplankjes zijn €22.00 en hetzelfde afgewerkt.

Beschildering kan ook op aanvraag en is waar mogelijk 3 D. Bijvoorbeeld een net iets verdikte paddestoelhoedje, cactuspotje of verenbuikje.

Heb je een wens, laat het me weten. 0621653515

Lampen

Voor de lampen zoek, schil, schuur en bewerk ik takken. Voor 1 lamp bewerk ik een dubbele hoeveelheid takken zodat ik genoeg mogelijkheden heb om de takken via hun vorm te voegen. Hierdoor staan de takken sterk, natuurlijk en in hun kracht. Het zijn authentieke, landelijke sfeermakers. De ene wat robuust en stoer, de andere verlegen en romantisch.

Alles is handwerk, dus uniek. Het is hout met een ziel, passend bij nostalgisch en landelijk wonen. Klik op een foto voor meer informatie. (ververs de pagina als afbeeldingen ongelijk zijn)

Sieraden

De sieraden maakt ik van hout wat ik meeneem uit Italië. Ik werk o.a. met olijf, druif en cipres. Voor meer info kun je op een foto klikken.